15 Mayıs 2018 Salı

ONLINE.IO - İNTERNET DEĞİŞTİRME 🚀 25M BOUNTY ÖDÜLLERİ

ONLINE.IO 



Online.io Blockchain Teknolojisi ile gelişmiş bir İnternet Deneyimi ile 4 Milyar İnternet Kullanıcı Sağlamayı Ayarladı

Online.io platformu, internet üzerinden reklamları, kötü amaçlı kodları ve kullanıcı verilerini toplayan web sitelerini serbest bırakarak kullanıcı deneyimini değiştirmeyi amaçlayan merkezi olmayan bir platformdur. Platform, 3.2 milyardan fazla insana (% 51) yeni bir soluk getirecektir. internete erişimi olan dünya nüfusu).

Her bir ülkenin her gün bir milyon İnternet kullanıcısı kaydettiğini gösteren İnternet kullanıcıları, hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Bu, küresel sayıları yılda% 7 artışla 4 milyar kullanıcıya çıkardı. yılda% 13 artışla 3 milyar doları geçti. Bu akıllara durgunluk istatistiği, cep telefonlarıyla internete kolay erişim sağlayarak, 5 milyara yakın insanın, cep telefonlarıyla internete yılda% 4 oranında erişmesiyle mümkün olmaktadır.
İnternetin karanlık yüzü

İnternet kullanıcılarının parlayan sayısıyla, reklamlarla bombardımana tutulduklarında, can sıkıcı pop-up'larda, yasadışı yazılımların çevrimiçi profilleme yoluyla kullanıcı verilerini toplarken, kullanıcıların veri izlerini bıraktıklarında ve her gün daha büyük bir güçle gizliliğe izin vermediğinde dijital mavi baskılarla karşılaşmaları zorluyor.


Online.io Çözümü

Online.io, web sitesi operatörlerini online olarak blockchain teknolojisi kanıtı kullanarak ödüllendirerek İnternet'teki kullanıcı deneyimini değiştirmeyi planlamaktadır. İnternet kullanıcıları, kullanıcı deneyimlerini kullanıcı deneyimlerini gözden geçirerek 1 ila 5 arasında değişen bir oylama sistemini kullanarak değerlendireceklerdir. Kullanıcının yorumlarına dayanarak web sitesi kalitesini nicelleştiren güven derecesinde bir algoritmik formül içinde.

Platformun mobil uygulamaları, bir cüzdan, bir reklam engelleyici, bir izleme komut dosyası engelleyici ve bir virüsten koruma programı olarak çalışacaktır. Mobil eklentiler, performans sürücüsünü ve tarayıcıda daha iyi çalışan bağımsız çalışma sürelerini de besler.

Platformların portföyleri tüm büyük işletim sistemlerinde ve tarayıcılarda çalışır. Cep telefonları ve tabletlerde, bir cüzdan, bir reklam engelleyici, bir izleme senaryosu, anti-virüs koruması ve bir masaüstü işletim sisteminin yanı sıra eklemeler için özel cüzdanlar bulunmaktadır.

İnternet sitesinde, ücretli sisteminizi kullanarak satın alabileceğiniz, tüm yerlerin araştırılmasının farkında olan bir bölüm sunulacaktır. Bunun dışında, tüccarların geri kalanının ticaret sistemimizi birleştirmek için nasıl bir şansı olduğu ile ilgili detaylı bilgi, çarşıda saklanacaktır. Uluslararası bir ortaklar grubu hakkında bilgi de mevcuttur.

Satıcılar, en popüler e-ticaret çözümleri için API veya hazır modülleri kullanarak sistem üzerinden kripto ödemelerini kabul edebilir.


OIO Jetonu

Online.io platformu, Ethereum teknolojisi ile güçlendirilecek ve OIO adı verilen bir ERC20 Token yayınlayacaktır. Arz platformu platform ekonomisi için sadece 2,5 milyar jetonla sınırlıdır, 4 milyardan fazla internet kullanıcısı tarafından kullanılması amaçlanan jeton miktarı sayı olarak sınırlandırılmıştır, ICO'da satılmayan jetonların yanmasına dikkat edilmelidir. OIO değerini korumak için. Ön satış 15 Haziran'da etkinlik boyunca değişen bonuslarla başlayacak

İnternet sitesinde, ücretli sisteminizi kullanarak satın alabileceğiniz tüm yerlerin arandığının farkında olan bir bölüm sunulacaktır. Bunun dışında tüccarların geri kalanının ticaret sistemimizi nasıl birleştirme şansına sahip olduğu ile ilgili detaylı bilgiler, çarşıda tutulmaya başlayacaktır. Uluslararası bir ortaklar grubu hakkında bilgi de mevcut olacak.

Satıcılar, en popüler e-ticaret çözümleri için API veya hazır modülleri kullanarak sistem üzerinden kripto ödemelerini kabul edebilecekler.

İnternet sayfalarının operatörleri için yapılan parasal intikamın temeli, İnternet'in onaylanması ve özellikle de herhangi bir internet sitesinde kullanıcı tarafından harcanan zamanların sayısını belirten miktardır. En basit, sanki herkes özgür, zararsız ve özel bir reklamcılık sergileyecekmiş gibi.

 Bunun dışında, nihai kullanıcılar kendi internet deneylerini, kendi deneyimlerine dayanarak, 1 ila 5 yıldızlı gökyüzüne dayalı bir oylama sistemi kullanarak değerlendirebilecekler. Daha sonra yıldızlı gökyüzü, Trust Rating'deki algoritmik formül temelinde dönüştürülecek, bu da herhangi bir İnternet sitesinin mülkiyetine işaret edecek ve misafirlerinin ödüllendireceği bir yöntem olacaktır.

Jeton dağıtımı



Yatırımcılar, resmi web sitesi https://online.io/ adresindeki başlangıç para teklifine katılarak online.io misyonuna katılabilir, ön satış 15 Haziran'da başlayacak ve her ikramiye, değişen ikramiyelerle 
$ 0.04 olarak ayarlanacaktır. Etkinlik sırasında lütfen aşağıdaki tarihleri kontrol edin:

15 HAZİRAN - HAZİRAN 19% 25 BONUS

20 HAZİRAN - 24 HAZİRAN% 20 BONUS

25 HAZİRAN - 15 Haziran BONUSU

30 HAZİRAN - TEMMUZ 4% 10 BONUS

TEMMUZ 5TH - TEMMUZ 9TH% 5 BONUS

TEMMUZ 10 TH - 31 TEMMUZ - BONUS YOK


SOSYAL MEDIA

        WEBSITE  | ANN THREAD | TELEGRAM | FACEBOOK | TWITTER WHITEPAPER 


Bitcointalk profile: franch

Ethereum Address : 0x65e44324f5A4eDb9Fa333B1e0185975641cd5029

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder